Intakegesprek: is een coachtraject via Stuurkracht5 iets voor jou?

Gratis intake gesprek  
Soms heb je even iets extra’s nodig, om beter te kunnen kijken naar jezelf. Om te ontdekken, te concluderen, jezelf daar te krijgen waar je graag wilt zijn. Om jezelf (en anderen) weer meer lief te krijgen en jezelf vriendelijk maar beslist ‘’bij de oren te pakken’’. Nieuwe dingen te leren en te ervaren…….. om uiteindelijk krachtiger verder te kunnen.

Je wilt serieus aan de slag met jouw veranderwens. Investeer in jezelf, blijf niet langer alleen ‘aanrommelen’ met het realiseren van je veranderwensen.
Veranderwensen op het gebied van bijvoorbeeld:  laag energie niveau, meer rust en minder chaos in je leven, (religieuze) onvrijheid ervaren of druk van mensen, je eigenheid, een gezonder gewicht, goede relaties, duidelijk doel in je leven, meer eigen regie etc.
Het gaat met andere woorden over veranderwensen die te maken hebben met jouw Nice 5: Hart, Hoofd, Lijf, Missie en Motivatie.

Wil je daarom weten of coaching via Stuurkracht5 iets voor je is? Laat dan vandaag nog hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op voor het plannen van een gratis intake gesprek.

Tijdens dit telefonisch contact kun je jouw veranderwens of jouw coachvraag toelichten. En ik zal je dan wat meer over mijn manier van werken vertellen. Vervolgens overleggen we of je het intake gesprek een vervolg wilt geven en hoe dat er uit kan zien.


Als je interesse hebt in het aanbod van Stuurkracht5 vanuit je bedrijf of organisatie, kun je ook onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.