Besluit genomen, meld je dan hier aan. Of liever eerst een Klik-gesprek?

Onderneem actie, vandaag.
Soms heb je even iets extra’s nodig, om beter te kunnen kijken naar jezelf. Om te ontdekken, te concluderen, jezelf daar te krijgen waar je graag wilt zijn. Om jezelf (en anderen) weer meer lief te krijgen en jezelf vriendelijk maar beslist ‘’bij de oren te pakken’’. Nieuwe dingen te leren en te ervaren…….. om uiteindelijk krachtiger verder te kunnen.

Je wilt serieus aan de slag met jouw veranderwens. Investeer in jezelf, blijf niet langer alleen ‘aanrommelen’ met het realiseren van je veranderwensen.
Veranderwensen op het gebied van bijvoorbeeld:  laag energie niveau, meer rust en minder chaos in je leven, (religieuze) onvrijheid ervaren of druk van mensen, je eigenheid, een gezonder gewicht, goede relaties, duidelijk doel in je leven, meer eigen regie etc.
Het gaat met andere woorden over veranderwensen die te maken hebben met jouw Nice 5: Hart, Hoofd, Lijf, Missie en Motivatie.

Optie 1: Wil je daarom aan de slag met een Kort & Krachtig coachtraject? Meld je dan hieronder aan. Dan ontvang je z.s.m. de instructies voor de eerste voorbereiden actie en plannen we het eerste gesprek.

Optie 2: Of  wil je liever eerst nog een gratis Klik- gesprek om te weten of coaching via Stuurkracht5 iets voor je is?
Tijdens dit telefonisch contact kun je jouw veranderwens of jouw coachvraag toelichten. En ik zal je dan wat meer over mijn manier van werken vertellen. Vervolgens overleggen we of je je wilt aanmelden voor een Kort & Krachtig coachtraject van Stuurkracht5.


Laat dus in beide gevallen hieronder je gegevens achter. Vermeld er bij of je je aanmeld voor Optie 1 of Optie 2.
Dan neem ik daarna op korte termijn contact met je op en kun je aan de slag.


Als je interesse hebt in het aanbod van Stuurkracht5 vanuit je bedrijf of organisatie, kun je ook onderstaand formulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.